Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor de technische staat van uw verwarmingsinstallatie en airconditioning. Het regelmatig controleren, reiniging en afstelling van deze installaties is uitermate belangrijk voor gebruikszekerheid en voor uw veiligheid.

Vroegtijdige onderkenning van slijtage en kleine defecten zorgt voor het optimaal functioneren van de installaties en kostenbeheersing.

Daarom biedt Van Joolen u vrijblijvende onderhoudscontracten met de duur van een jaar. Belangrijk voor u te weten: deze worden NIET STILZWIJGEND verlengd.

gereedschap

Wij houden voor u bij wanneer het onderhoud moet worden uitgevoerd en nemen hierover telefonisch contact met u op. U bepaalt dan zelf of u een onderhoudsafspraak wilt maken en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij weten uit ervaring dat tevreden klanten ook trouwe klanten zijn en die koesteren wij!

Meer weten? Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor deskundig advies en maatwerk. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-6950804 of via ons contactformulier.

 

 

 

 

 

Onderhouden van uw installatie door Van Joolen is overhouden