Van Joolen B.V.

De Nieuwe Vaart 44

1401 GS Bussum

035-6950804


Bankrelatie NL21 INGB 0658 4111 01


KvK nummer 32008383

BTW NL0038.13.721.B01

Ondanks de korte lijnen en geringe overhead wordt relatief veel tijd besteed aan de bewaking van de bedrijfsprocessen. Het behouden van het goede kwaliteitsimago moet elke dag opnieuw worden waargemaakt. Alle medewerkers worden permanent geschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op productgebied. Ook de administratie, boekhouding en voorraadbeheer zijn up to date dankzij een geavanceerd computersysteem.Installeren van warmtetechnische- en elektrotechnische installaties is niet alleen een kwestie van vakmanschap maar het is ook mensenwerk! Het vereist kennis van techniek, materialen, toegestane normen en bouwbesluiten. En niet in de laatste plaats zijn communicatieve vaardigheden doorslaggevend voor goede eindresultaten. 

Van Joolen beschikt over ervaren vakmensen maar besteedt ook aandacht aan de toekomstige generatie. Samen met diverse opleidingsbedrijven worden jongeren intensief begeleid en gemotiveerd om te kiezen voor het installatievak. Interesse voor het volgen van een opleiding tot installateur? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Vanzelfsprekend werkt Van Joolen volgens de richtlijnen van het bouwbesluit.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI, bovendien zijn wij gecertificeerd door onderstaande instanties:

 

steklogo
uneto logo
sei logo
otib logo
erkend installateur logo

 

 

kenteq logo