De opmars van zonnecollectoren is een voldongen feit. Onze specialisten leveren  maatwerk in het advies- en montagetraject dat is afgestemd op de plaats waar de zonnecollectoren worden geplaatst. Zonnecollectoren bieden een hoog rendement, lagere CO2 uitstoot dan traditionele verwarmingssystemen en zijn een betrouwbare warmtebron. Van Joolen staat niet alleen garant voor deskundig advies inzake aanschaf en montage maar biedt ook ondersteuning bij het aanvragen van subsidies.

eurocollector

Zonneboilers verwarmen koud leidingwater op dezelfde manier als traditionele boilers, geisers of combiketels maar halen hun energie uit de zon in plaats van uit elektriciteit of gas. Een zonneboiler levert niet alleen milieuwinst op maar ook een lagere energierekening.

Wij zijn tevens leverancier van PV-collectoren - dit zijn zonnecollectoren die licht omzetten in electriciteit. Ook bij deze apparaten zijn onze specialisten behulpzaam bij het aanvragen van subsidies.

Meer weten ? Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor deskundig advies en maatwerk. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-6950804 of via ons contactformulier.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

De natuur biedt zelf de oplossing